Lees hier de blog van Helder Kozijnen in Rotterdam

 • 08/04/2022
  Wat zijn de voordelen van kunststofkozijnen?

  Misschien bent u op dit moment wel op zoek naar (nieuwe) kozijnen voor uw woning en twijfelt u tussen de aanschaf van houten kozijnen of kozijnen van aluminium of kunststof. Bij Helder Kozijnen zijn we overtuigd van de vele voordelen die kunststofkozijnen bieden ten opzichte van houten en aluminium kozijnen en daarom zetten we in deze blog alle voordelen van kunststofkozijnen voor u op een rijtje.

  Lees meer
 • 18/11/2021
  Hang- en sluitwerk

  U staat er waarschijnlijk niet of nauwelijks bij stil, zelfs niet als u uw deuren op slot draait of een raam open zet. Onze woningen en dus ook die van u, zijn voorzien van behoorlijk wat hang- en sluitwerk. Onder hang- en sluitwerk verstaan we al het materiaal dat nodig is om deuren en ramen af te hangen, zoals scharnieren en ze te openen en te sluiten, zoals klinken en natuurlijk sloten en grendels.

  Lees meer
 • dubbel gas
  28/07/2021
  De voordelen van dubbel glas

  Bij de meesten van ons is wel bekend dat dubbel glas beter isoleert dan enkel glas, maar er zijn nog meer voordelen over dubbele beglazing te vertellen. En deze voordelen zijn zo groot dat u als u nog geen dubbel glas in uw woning hebt, u na het lezen van deze blog misschien wel in overweging neemt om dubbel glas te laten plaatsen.

  Lees meer
 • INZETHORREN
  14/04/2021
  Inzethorren & plissé deurhorren

  Als het weer het in Nederland een beetje toelaat, is het heerlijk om de tuindeuren open te zetten en om ’s nachts met het raam open te slapen. Genieten van frisse lucht en van de vogelgeluiden uit de tuin. Helaas zijn vogels niet de enige bewoners; er wonen ook insecten, als muggen en vliegen en zelfs spinnen in uw tuin. En dat is geen probleem als ze in de tuin blijven, maar dat zijn ze niet altijd van plan. Op zoek naar iets eetbaars is een openstaande deur of raam dé manier om uw huis binnen te komen. Gelukkig is daar wel een oplossing voor te bedenken en wel in de vorm van een raam- en/of deurhor.

  Lees meer
 • Helder Kozijnen
  29/12/2020
  Wij zijn Helder Kunststofkozijnen

  Steeds meer mensen kiezen voor een kunststof oplossing voor hun kozijnen deuren en schuifpuien. Of ze nu geplaatst worden in een al bestaande woning of in nieuwbouw, velen zijn inmiddels overtuigd van de voordelen ervan. Kunststofkozijnen, deuren en schuifpuien gaan veel langer mee, vragen weinig onderhoud en zijn inbraakwerend en dus heel veilig.

  Lees meer
 • 18/08/2020
  Een veiliger huis met kozijnen en deuren van kunststof

  Inbrekers kiezen het liefst voor huizen met ouderwetse kozijnen en deuren. Omdat de vakantieperiode weer voor de deur staat is het goed om na te denken over de beveiliging van uw woning. De Nederlandse politie heeft een keurmerk in het leven geroepen waarin ze richtlijnen hebben gesteld waaraan kunststof deuren en kozijnen moeten voldoen om als veilig te worden gezien. Bij Helder Kozijnen uit Rotterdam weten we dan ook precies hoe u uw huis veiliger kunt maken. Lees snel verder!

  Lees meer
 • 20/04/2020
  Vijf redenen om voor kunststof buitendeuren te kiezen

  Hoewel veel mensen ervoor kiezen hun woningen of panden te voorzien van kunststof kozijnen, zien we toch nog veel traditionele houten buitendeuren in Nederland. Dit terwijl kunststof deuren een aantal grote voordelen hebben die vaak over het hoofd worden gezien. Daarom geven we in deze blog de vijf grootste voordelen van kunststof buitendeuren.

  Lees meer
 • 16/12/2019
  Dit is waarom u kiest voor een kunststof schuifpui

  In deze blog zullen we uitleggen wat het verschil is tussen een schuifpui en een schuifdeur, wat de voordelen zijn ten opzicht van een deur en waarom u kiest voor een kunststof schuifpui.

  Lees meer
 • 16/12/2019
  Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

  Kunststof kozijnen worden steeds populairder. En dat is niet zo gek. In vergelijking met kozijnen van hout of aluminium heeft kunststof namelijk veel voordelen. In deze blog zullen deze voordelen en de nadelen naast elkaar leggen, zodat u kunt beslissen of het ook voor u een slimme investering is.

  Lees meer