Lees hier de blog van Helder Kozijnen in Rotterdam

 • Helder Kozijnen
  29/12/2020
  Wij zijn Helder Kunststofkozijnen

  Steeds meer mensen kiezen voor een kunststof oplossing voor hun kozijnen deuren en schuifpuien. Of ze nu geplaatst worden in een al bestaande woning of in nieuwbouw, velen zijn inmiddels overtuigd van de voordelen ervan. Kunststofkozijnen, deuren en schuifpuien gaan veel langer mee, vragen weinig onderhoud en zijn inbraakwerend en dus heel veilig.

  Lees meer
 • 18/08/2020
  Een veiliger huis met kozijnen en deuren van kunststof

  Inbrekers kiezen het liefst voor huizen met ouderwetse kozijnen en deuren. Omdat de vakantieperiode weer voor de deur staat is het goed om na te denken over de beveiliging van uw woning. De Nederlandse politie heeft een keurmerk in het leven geroepen waarin ze richtlijnen hebben gesteld waaraan kunststof deuren en kozijnen moeten voldoen om als veilig te worden gezien. Bij Helder Kozijnen uit Rotterdam weten we dan ook precies hoe u uw huis veiliger kunt maken. Lees snel verder!

  Lees meer
 • 20/04/2020
  Vijf redenen om voor kunststof buitendeuren te kiezen

  Hoewel veel mensen ervoor kiezen hun woningen of panden te voorzien van kunststof kozijnen, zien we toch nog veel traditionele houten buitendeuren in Nederland. Dit terwijl kunststof deuren een aantal grote voordelen hebben die vaak over het hoofd worden gezien. Daarom geven we in deze blog de vijf grootste voordelen van kunststof buitendeuren.

  Lees meer
 • 16/12/2019
  Dit is waarom u kiest voor een kunststof schuifpui

  In deze blog zullen we uitleggen wat het verschil is tussen een schuifpui en een schuifdeur, wat de voordelen zijn ten opzicht van een deur en waarom u kiest voor een kunststof schuifpui.

  Lees meer