Lees hier de blog van Helder Kozijnen in Rotterdam

 • 18/08/2020
  Een veiliger huis met kozijnen en deuren van kunststof

  Inbrekers kiezen het liefst voor huizen met ouderwetse kozijnen en deuren. Omdat de vakantieperiode weer voor de deur staat is het goed om na te denken over de beveiliging van uw woning. De Nederlandse politie heeft een keurmerk in het leven geroepen waarin ze richtlijnen hebben gesteld waaraan kunststof deuren en kozijnen moeten voldoen om als veilig te worden gezien. Bij Helder Kozijnen uit Rotterdam weten we dan ook precies hoe u uw huis veiliger kunt maken. Lees snel verder!

  Lees meer
 • 20/04/2020
  Vijf redenen om voor kunststof buitendeuren te kiezen

  Hoewel veel mensen ervoor kiezen hun woningen of panden te voorzien van kunststof kozijnen, zien we toch nog veel traditionele houten buitendeuren in Nederland. Dit terwijl kunststof deuren een aantal grote voordelen hebben die vaak over het hoofd worden gezien. Daarom geven we in deze blog de vijf grootste voordelen van kunststof buitendeuren.

  Lees meer
 • 16/12/2019
  Dit is waarom u kiest voor een kunststof schuifpui

  In deze blog zullen we uitleggen wat het verschil is tussen een schuifpui en een schuifdeur, wat de voordelen zijn ten opzicht van een deur en waarom u kiest voor een kunststof schuifpui.

  Lees meer
 • 16/12/2019
  Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

  Kunststof kozijnen worden steeds populairder. En dat is niet zo gek. In vergelijking met kozijnen van hout of aluminium heeft kunststof namelijk veel voordelen. In deze blog zullen deze voordelen en de nadelen naast elkaar leggen, zodat u kunt beslissen of het ook voor u een slimme investering is.

  Lees meer