Helder Kozijnen

Wij zijn Helder Kunststofkozijnen

Steeds meer mensen kiezen voor een kunststof oplossing voor hun kozijnen deuren en schuifpuien. Of ze nu geplaatst worden in een al bestaande woning of in nieuwbouw, velen zijn inmiddels overtuigd van de voordelen ervan. Kunststofkozijnen, deuren en schuifpuien gaan veel langer mee, vragen weinig onderhoud en zijn inbraakwerend en dus heel veilig.

Al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd
Wij van Helder Kunststofkozijnen zijn al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in het op maat leveren van betaalbare kunststofkozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien. Al onze producten worden geplaatst door onze eigen zeer vakkundige montageploeg. Omdat wij onze kozijnen en meer en de bijbehorende beglazing pasklaar vanuit Duitsland laten leveren, hebben wij geen dure showroom of eigen fabriek nodig , waardoor onze klanten altijd een stuk voordeliger uit zijn.
Door onze manier van werken, met onder meer REHAU profielen uit Duitsland, kunnen wij onze klanten altijd bedienen van ieder gewenst raamtype of kozijn. Of het hier nu gaat om klepramen, schuiframen of om ramen die naar binnen of juist naar buiten opendraaien, alles is mogelijk. En omdat het kunststofmateriaal ook nog eens onderhoudsarm en bijzonder duurzaam is, gaan de ramen en kozijnen meer dan vijftig jaar mee.


Onze verschillende producten
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van kunststofhefschuifpuien. Deze schuifpuien, die in iedere gewenste maat en in ieder kleur, zelfs met houtnerfmotief, leverbaar zijn, zorgen voor een prachtige overgang tussen de woning en het terras of het balkon. We plaatsen onze schuifpuien in zowel nieuwbouw als in renovatie projecten. En naast kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zorgen wij ook voor de juiste beglazing, hang- en sluitwerk en horren, zodat ongedierte buiten blijft als u een product van ons openzet.

Hoe schakelt u ons in?
Als u benieuwd bent naar wat wij van Helder Kunststofkozijnen voor uw huis kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op onze website. Uiteraard nemen we dan zo snel mogelijk contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Want wij staan klaar voor u, zowel voor als na het traject!

0
Feed