Kozijnen

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Door plaatsing van kunststof kozijnen met dubbelglas bent u niet alleen aanzienlijk veel geld aan het besparen op uw energierekening, maar ook op uw onderhoudskosten. Een investering die de waarde van uw woning ten goede komt! De profielvorm bepaalt het aanzicht van uw woning. Helder Kunststofkozijnen heeft een samenwerkingsverband met een Duitse fabriek die exclusief met REHAU profielen werkt. Doordat de strenge Duitse kwaliteitsnormen gekoppeld zijn aan de eisen die de Nederlandse markt stelt aan de vormgeving van profiel en raam, behoren deze profielen tot de beste op de wereldmarkt. Elk raamtype kan worden gefabriceerd: naar binnen openend met kiepmogelijkheid, naar buiten openend, schuifmethodes, enzovoort. Uiteraard zijn de kunststof kozijnen in vele kleuren en in houtnerfstructuur leverbaar.

Kunststof kozijnen met een breedte van 115 mm lijken op Nederlandse houten raamconstructies, 70 mm breedte geeft een vlak aanzicht.
Onze profielsystemen leveren in alle toepassingen opmerkelijke prestaties dankzij het gebruik van toekomstgerichte oplossingen. Dan spreken we al lang niet meer alleen over het profiel op zich, maar over de vele voordelen die onze systemen bieden.
Zo kunnen de warmte-isolatie, de inbraakbeveiliging, inbraakwerendheid of de geluidsisolatie individueel aan de situatie worden aangepast. Daarnaast overtuigen onze systemen door het unieke REHAU-HDF-oppervlak (High Definition Finishing), dat er niet alleen prachtig uitziet maar ook weinig onderhoud vraagt en bijzonder duurzaam is. Wacht dan ook niet langer en laat uzelf overtuigen door het gebruiksgemak van een van onze vele producten.